Curs DERMOPIGMENTIST Online – TEHNICA POWDER – Shading/ Pixel 

 

Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o procedură de înfrumusețare a doamnelor, numită și machiaj semi-permanent. Machiajul semipermanent are scopul de a corecta, a evidenția și în ultimă instanță, de a infrumuseța fizionomia.

Se folosește o tehnică total diferită față de realizarea tatuajului clasic, prin care cu ajutorul unui aparat special se introduce pigment în piele (în stratul superior al epidermei), pentru a accentua trăsăturile naturale ale feței, cum ar fi formă sprâncenelor, a ochilor sau buzelor.

Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează celor care sunt pasionați de designul sprâncenelor sau care doresc să își  îmbunătățească abilitățile în acest domeniul. 

Micropigmentarea este o tehnică extrem de solicitată și apreciată, în special de către persoanele care doresc sau au nevoie să își corecteze micile imprefecțiuni ale sprâncenelor. 

Cursul online prezintă Tehnica Powder – Shading / Pixel, cu aparat electric de Dermopigmentare.

Cursul conține o parte teoretică și practică. 

Partea practică este prezentată în format video, iar partea teoretică este prezentată în format pdf. Tehnica Powder este prezentată în videoclip pe model uman.

Ce veți învăța:

  • Noțiuni de anatomie
  • Noțiuni de Pigmentologie și Colorimerie
  • Pregătirea spațiului de lucru
  • Consilierea clientei și anamneza
  • Pregătirea clientei
  • Procesul de anesteziere a zonei de lucru
  • Designul sprâncenei
  • Alegerea pigmentului 
  • Realizare Procedurii Tehnicii Powder – Shading / Pixel (video)

În zilele noastre se acordă o atenție deosebită pentru aspectul sprâncenelor. Indiferent de forma aleasă, ele sunt bine definite și îngrijite. Atunci când sprâncenele nu sunt tocmai perfecte, și vom reinventa prin diferite metode: pensat, tuns, machiaj, cu ajutorul produselor special create în acest scop, cum ar fi creionul de sprâncene, farduri și geluri, sau chiar prin procedura de Micropigmentare.

Micropigmentarea pentru sprâncene se recomandă drept o soluție în cazul în care forma este neregulată, întreruptă,  sau prezintă goluri survenite în urma pensării necorespunzătoare.

Această procedură reprezintă o soluție pe termen lung, o metodă de a le oferii femeilor de pretutinde aspectul de sprâncene ideale, care să le pună în valoare trăsăturile feței și să le redea încrederea în propria persoană.

Cu ajutorul acestor tehnici, sprâncenele vor avea un aspect cât mai îngrijit, chipul va fi mai conturat, iar privirea mai luminoasă.

Despre lector Geta Sanda: 

Geta Sanda are peste 25 de ani de experiență în domeniu beauty, iar în anul 2005 a înființat prima școală de formare profesională din domeniul artelor înfrumusețării din vestul țării, în cadrul cărei au absolvit peste 4000 de elevi.Geta Sanda oferă cursanților un întreg univers dinamic dedicat artelor frumosului, o pasiune nicicând stinsă pentru estetic, pentru armonie, pentru ceea ce stârnește semenilor noștri încântare și admirație.  

Află prețul cursului

Cum poți comanda un curs online

Cum poți viziona un curs online cumpărat