Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Masterclass PENSATUL ȘI STILIZAREA SPRÂNCENELOR

Importanța sprâncenei pentru fizionomie

Sprâncenele au o linie estetică ce dă personalitate, expresivitate și armoniei feței. Subliniază expresivitatea ochilor. Este un detaliu important al fizionomiei noastre, care nu trebuie neglijat. Sprâncenele oferă doamnelor și domnișoarelor o luminozitate mai mare a feței, măresc intensitatea privirii și scot în evidență trăsăturile armonioase.

Forma adecvată a sprâncenelor ajută la estomparea și corectarea unor defecte sau trăsături nedorite. 

Abilități obținute:

 • tehnica pensatului
 • adaptarea sprâncenelor în funcţie de fizionomie
 • stilizarea sprâncenelor prin utilizarea fardului sau a creionului
 • tehnica vopsirii sprâncenelor
 • punerea în practică a stilizării formei sprâncenelor de către fiecare participant în parte

Pe parcursul masterclass-ului, veți avea ocazia să înțelegeți particularitățile și pașii necesari pe care trebuie să îi urmați pentru obținerea sprâncenelor corect stilizate.

Desfăşurare masterclass: 2 zile, Intervalul orar: individualizat
 

In urma absolvirii masterclass-ului se elibereaza diploma de participare. Toate consumabilele şi accesoriile necesare sunt asigurate de academia noastră.

Masterclass are loc lunar iar înscrierile se fac la începutul fiecărei luni pentru luna în curs.

Noi suntem academie şi organizăm periodic cursuri şi masterclass-uri în domeniul artelor înfrumuseţării. Desigur că dumneavoastră veţi decide în funcţie de programul propriu, astfel că cel mai bine este să sunaţi la numerele de telefon afişate mai jos atunci când vă hotărâţi să urmaţi un curs sau un masterclass, pentru a vă comunica perioada în care încep următoarele serii. Noi facem înscrieri în permanenţă la sediul nostru, lucrăm şi individual şi vă aşteptăm cu drag să ne cunoaştem.

  Dacă doreşti să te înscrii la acest masterclass te rugăm să completezi acest formular:


  Te rugăm să completezi numele complet.


  Te rugăm să completezi o adresă de email validă pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.  Te rugăm să completezi un număr de telefon valid pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.