Modul CREAȚII DIN ÎMPLETITURI

Fie că vorbim despre o simplă împletitură sau despre un coc neglijent cu împletituri, nu este niciun dubiu că aceste coafuri feminine arată senzațional și aduc un plus de romantism.

Coafura reprezintă un mod de manifestare a feminității și a personalității fiecărei persoane. O coafură potrivită evidențiază trăsăturile feței și poate ascunde anumite defecte. De-a lungul timpului, pasionații de coafură au învățat și s-au specializat ducând coafura la nivel de artă.

Există mai multe moduri de realizare a coafurilor, de la cele mai lejere până la cele mai sofisticate.

În afară de aerul romantic pe care ți-l pot oferi, împletiturile se potrivesc oricărei ținute și te ajută să obții un aspect feminin și cochet.

Cui se adresează Modulul de Creațiile din Împletituri?

Modulul se adresează tuturor persoanelor care doresc să își întregească abilitățile existente și totodată să asimileze informații teoretice amănunțite și câteva trucuri utile fiecăruia dintre noi.

Conținutul cursului online.

Cursul conține o parte teoretică și practică. Partea practică este prezentată în format video, iar partea teoretică în format pdf.

Ce veți învăța:

  • Modul 4 : Creații din Împletituri
  •  Noțiuni de igienă și măsuri de protecție
  • Pregătirea spațiului de lucru
  • Pregătirea clientei
  • Împletituri – instrument de creativitate (Video)

Coafura reprezintă un anumit stil care ne definește și ne reflectă personalitatea. Coafura spune foarte multe despre noi, de aceea trebuie să fim foarte atenți și să avem grijă de păr. 

Pentru un aspect armonios, coafura trebuie să se potrivească cu ținuta aleasă, indiferent de ocazie. 

Despre lector Geta Sanda: 

Geta Sanda are peste 25 de ani de experiență în domeniu beauty, iar în anul 2005 a înființat prima școală de formare profesională din domeniul artelor înfrumusețării din vestul țării, în cadrul cărei au absolvit peste 4000 de elevi.Geta Sanda oferă cursanților un întreg univers dinamic dedicat artelor frumosului, o pasiune nicicând stinsă pentru estetic, pentru armonie, pentru ceea ce stârnește semenilor noștri încântare și admirație.  

Află prețul cursului

Cum poți comanda un curs online

Cum poți viziona un curs online cumpărat