Curs LAMINARE GENE

laminare-gene - curs-online-

Laminarea genelor reprezintă o tehnică de curbare a genelor naturale care accentuează ochii, dând un efect de migdalare, datorită curburii şi lungimii lor. Această procedură se diferenţiază de extensiile de gene, oferind un rezultat mult mai natural și cu întreținere minimă.

Cui se adresează cursul de Laminare Gene?

Cursul de Laminare Gene se adresează tuturor celor care doresc să învețe această tehnică non-invazivă de ondulare, ridicare, îngroșare, vopsire și hrănire a genelor naturale. 

Conținutul cursului online.

Cursul conține o parte teoretică și practică. Partea practică este prezentată în format video, iar partea teoretică în format pdf.

Ce veți învăța:

  • Noțiuni de igienă și măsuri de protecție
  • Pregătirea spațiului de lucru
  • Pregătirea clientei
  • Realizarea procedurii (Video)

Este o procedură benefică atât celor care doresc să o folosească ca metodă de înfrumusețare, cât și ca tratament, iar rezultatul durează până la 5-6 săptămâni. Este cea mai bună alternativă pentru persoanele care nu folosesc mascara sau care au dezvoltat alergii la mascara.

Despre lector Geta Sanda: 

Geta Sanda are peste 25 de ani de experiență în domeniu beauty, iar în anul 2005 a înființat prima școală de formare profesională din domeniul artelor înfrumusețării din vestul țării, în cadrul cărei au absolvit peste 4000 de elevi.Geta Sanda oferă cursanților un întreg univers dinamic dedicat artelor frumosului, o pasiune nicicând stinsă pentru estetic, pentru armonie, pentru ceea ce stârnește semenilor noștri încântare și admirație.  

Află prețul cursului

Cum poți comanda un curs online

Cum poți viziona un curs online cumpărat