Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Curs INSTRUCTOR/ PREPARATOR FORMARE

Descriere
 
Eşti profesionist în meseria ta, entuziast şi îţi place să-ţi faci mereu jobul bine? Crezi în importanţa obiectivelor şi îţi place să iei decizii? Dacă ai deja aceste calităţi şi o meserie pe care o poţi transmite şi altora, noua noastră specializare INSTRUCTOR/PREPARATOR FORMARE îţi oferă statutul de mentor în oricare dintre meseriile pe care le-ai dobândit deja sau pe care intenţionezi să le urmezi în cariera ta.
 

Suportul de curs

Cursul de INSTRUCTOR/PREPARATOR FORMARE organizat de academia noastră asigură suportul de curs şi dobândirea cunoştinţelor necesare pentru dezvoltarea tehnicilor de comunicare şi de punere în practică a noţiunilor teoretice, astfel încât participanţii să îşi pună în valoare abilităţile şi să devină indivizi adaptabili, flexibili şi orientaţi profesional în vederea inserţiei rapide şi eficiente pe piaţa muncii.
 
Avantajele acestui curs
 
 • la finalul cursului, absolvenţii vor deveni profesionişti certificaţi ca INSTRUCTOR/PREPARATOR FORMARE conform COR
 • la finalul cursului, absolvenţii vor dobândi cunoştinţe noi aplicabile în orice domeniu de activitate
 • la finalul cursului, absolvenţii se pot bucura de un potenţial câştig suplimentar
 • la finalul cursului, absolvenţii pot susţine activităţi de învăţare practice, conforme cu experienţa şi calificările pe care le deţin
 • INSTRUCTORUL/PREPARATOR FORMARE în oricare dintre domeniile de activitate în care lucrează este ca un mentor pentru cei care au nevoie să aprofundeze meseria pe care şi-au ales-o şi din punct de vedere al practicii şi al comunicării
Acreditare
 
Cursul organizat de Academia Artei Înfrumuseţării este acreditat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Diploma obţinută vă permite obţinerea unui potenţial câştig financiar suplimentar, indiferent de meseria sau meseriile pe care le aveţi.
 
 
Competenţe obţinute după absolvirea cursului:
 
 • monitorizarea procesului de formare
 • evaluarea activităţilor de formare
 • asigură funcţionalitatea şi mentenanţa utilajelor şi echipamentelor specifice din atelierele/laboratoarele de lucru
 • asigură dezvoltarea instituţională a organizaţiei şi dezvoltarea de parteneriate între organizaţie şi comunitate
 • managementul carierei şi al dezvoltării personale
Durată: 2 săptămâni
Orar desfăşurare cursuri intensive: luni-vineri
Diplomă specimen.
Acte necesare la înscriere
 
Pentru a te înscrie la unul dintre cursurile organizate de Academia Sandria, va trebui să ai un dosar care să cuprindă următoarele documente cu caracter personal:
 
 • copie buletin/carte de identitate
 • copie certificat de naştere
 • copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)
 • copie diplomă de studii (ultima instituţie absolvită)
 • adeverinţă medicală de la medicul de familie cu menţiunea: “apt pentru cursul de coafura/frizerie/cosmetica/machiaj profesional/masaj/manichiura-pedichiura/stilist protezist de unghii, fără probleme neurologice, dermatologice sau boli transmisibile”.

Nu contează dacă nu eşti din Timişoara, poţi să fii şi din localităţile din apropiere, important este să poţi ajunge la cursurile noastre. De aceea, chiar şi orarul cursurilor noastre a fost conceput luând în calcul şi graficul de plecare/sosire al mijloacelor de transport (tren, autocar etc.)! Te aşteptăm cu drag!

Noi suntem academie şi organizăm periodic cursuri şi seminarii în domeniul artelor înfrumuseţării. Desigur că dumneavoastră veţi decide în funcţie de programul propriu, astfel că cel mai bine este să sunaţi la numărul de telefon afişat mai jos atunci când vă hotărâţi să urmaţi un curs sau un seminar, pentru a vă comunica perioada în care încep următoarele serii. Noi facem înscrieri în permanenţă la sediul nostru, lucrăm şi individual şi vă aşteptăm cu drag să ne cunoaştem.

  Completaţi acest formular dacă doriţi să vă înscrieţi la cursurile noastre.


  Te rugăm să completezi numele complet.


  Te rugăm să completezi o adresă de email validă pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.

  Te rugăm să completezi un număr de telefon valid pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.

  TimișoaraBaia Mare

  Te rugăm să specifici ce curs ai dori să urmezi în cadrul Academiei Sandria

  Curs coafurăCurs cosmeticăCurs dermopigmentist (micropigmentare cosmetică)Curs machiaj profesionalCurs masajCurs frizerieCurs manichiură-pedichiură + stilist protezist de unghiiCurs stilist protezist de unghiiCurs Instructor/preparator formareCurs Croitor – Imbracaminte dupa comandaCurs Engleza