Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Premisele de după absolvire

O dată ce au finalizat cursurile academiei noastre, absolvenții Sandria pleacă acasă nu doar cu o diplomă certificată de toate autoritățile competente din România și recunoscută la nivel european, cât și cu toate premisele necesare deschiderii propriei afaceri sau angajării în domeniul artelor înfrumusețării, ca și coafeză, hairstilist(ă), cosmetician(ă), frizer sau frizeriță, manichiurist(ă) – pedichiurist(ă) și stilist protezist de unghii, maseur sau maseuză și make-up artist sau machior. Practica realizată în salonul propriu al academiei noastre le oferă tuturor absolvenților noștri șanse egale de afirmare în domeniu, deoarece le asigură asimilarea tuturor informațiilor necesare pentru a face față provocărilor pe care le presupune, ca debutant, un job în domeniu. Academia noastră a asigurat personalul calificat pentru numeroase saloane din Timișoara și însăși echipa de formatori de la Sandria este alcătuită din absolvenți ai academiei noastre. Academia noastră își dorește ca exemplele de mai jos să fie un model de urmat pentru toți cei care au absolvit un curs la SANDRIA și, în mod deosebit, pentru cei care n-au luat încă o decizie asupra viitorului profesional. Indiferent în ce domeniu activezi, te poți bucura oricând de un nou început. Visul fiecăruia dintre noi poate deveni realitate!

După absolvire, una dintre cursantele noastre, Mihaela Tymos, care a urmat în cadrul academiei noastre cursurile de coafură și frizerie, s-a angajat ușor în domeniu, datorită cunoștințelor acumulate aici.

O altă absolventă Sandria a cursurilor de coafură și frizerie, Simona Margareta Lupu, a ales să își deschidă propria afacere în domeniul artelor înfrumusețării, simțindu-se pregătită pentru un nou început, după absolvirea cursurilor noastre. Din dorința de a avea în salonul ei de înfrumusețare o echipă profesionistă, Simona și-a format o echipă de colaboratori pe partea de cosmetică și machiaj profesional (Violeta Ciobanu) și frizerie (DenisBalaj) tot din absolvenți ai Academiei Sandria, știind că, după ce au terminat cursul aici, aceștia sunt pregătiți să facă față provocărilor unui job în domeniul înfrumusețării, exact așa cum a fost și în cazul ei.

Marius Lupu, absolvent al cursului de machiaj profesional organizat de academia noastră, și-a deschis și el propria afacere, fiind un exemplu că aceste meserii sunt dedicate, deopotrivă, atât publicului feminin, cât și celui masculin, și că, iată, și bărbații pot reuși în domeniul acesta, dacă își doresc cu adevărat.

Altă absolventă a academiei noastre, Ana Maria Neagu, care a urmat cursul de masaj de weekend și cosmetica, și-a deschis la Oțelu Roșu (județul Caraș-Severin) o afacere proprie în domeniul artelor înfrumusețării. Ce sacrificii a făcut Ana Maria ca să ajungă aici puteți citi în testimonialul ei.

„Am aflat de Academia Sandria de pe Internet și, de când am sunat pentru prima oară, am simțit că aici e bine să mă înscriu ca să fac un curs de masaj de weekend. M-a convins în principal modul în care mi s-a explicat totul și faptul că am primit toate informațiile de care aveam nevoie, fără echivoc, clar și la obiect. Pentru a urma cursurile Academiei Sandria, am decis să plec din orașul meu de domiciliu și să fac în fiecare weekend 240 de km până la Timișoara, eu sunt din Otelu Rosu, 120 km dus, 120 întors. A fost un efort, însă sunt fericită, deoarece beneficiul este unul suprem: meseria pe care am învățat-o. Multumesc, Academia Sandria!”  –   Ana Maria Neagu, absolventă a cursului de masaj de weekend

După ce a absolvit cursurile de masaj de weekend și cosmetică organizate de academia noastră, Alexandra Știopu a hotărât să-și deschidă și ea propria afacere în domeniul artelor înfrumusețării la Gătaia (județul Timiș).

„Am aflat despre cursul de masaj de la Sandria de pe Internet, într-o primă fază, apoi mi-am dat seama că aveam numeroase cunoștințe care absolviseră și ele cursuri în cadrul acestei academii. Am ales să urmez un curs în cadrul acestei academii datorită seriozității pe care mi-a inspirat-o doamna Geta Sanda, profesoara noastră, încă de la primul telefon, continuând cu fiecare curs și, nu în ultimul rând, cu practica care se face aici. Pot spune că, la finalul acestui curs, am învățat meserie ca la carte și asta datorită profesionalismul profesoarei mele și faptului că am făcut multă practică, pe lângă informațiile teoretice. Am ales să mă înscriu într-o serie de weekend, deoarece se potrivea mai bine așa cu programul meu iar acum sunt fericită să am o meserie, pe care o voi și practica curând.” – Alexandra Ştiopu, absolventă curs masaj

Florentina Ardelean se numără și ea printre absolvenții cursului de coafură organizat de academia noastră care se bucură de succes în domeniu, fiind o coafeză bine cotată la Lugoj (județul Timiș).

Mihaela Isac a venit tocmai din Caransebeș ca să urmeze cursul de coafură organizat de academia noastră iar acum se bucură de propriul ei salon de înfrumusețare.

Marinela Lungu, absolventă a cursului de coafură organizat de academia noastră, și-a deschis și ea la Lugoj (județul Timiș) propria afacere.

Maria Manuela Făget a absolvit cursul de manichiură-pedichiură și stilist protezist de unghii în cadrul academiei noastre și profesează de câțiva ani într-un salon de înfrumusețare din Motru (județul Gorj).

Adela Mihaela Rotaru, absolventă a cursurilor de manichiură-pedichiură și stilist protezist de unghii și machiaj profesional, a plecat în Anglia după absolvire, unde va lucra în domeniu.