Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Masterclass COCURI SPECIALE

Masterclass-ul se adresează atât celor care sunt la început şi vor să deprindă cât mai multe noţiuni pentru a realiza cocuri pentru ocazii speciale, cât şi celor care doresc să îşi pună în practică pasiunea. Participarea la acest masterclass va da un plus de valoarea tuturor creaţiilor tale ulterioare. Masterclass-ul este susţinut de GETA SANDA, fondator, manager şi lector al SANDRIA Academia Artei Înfrumuseţării, alături de echipa sa.

Abilități obținute:

 • folosirea tehnicilor de bază pentru crearea de cocuri şi accesorii
 • adaptarea cocurilor şi a accesoriilor în funcţie de eveniment
 • iniţiere în tehnicile de bază pentru crearea cocurilor
 • realizarea cocurilor, pas cu pas
 • stilizarea cocurilor

Participanţii vor lucra în paralel cu Geta Sanda şi echipa sa, utilizând capete de manechin cu păr natural.

Desfăşurare masterclass: 2 zile, Intervalul orar: individualizat

In urma absolvirii masterclass-ului se elibereaza diploma de participare. Toate consumabilele şi accesoriile necesare sunt asigurate de academia noastră.

Masterclass-ul are loc lunar iar înscrierile se fac la începutul fiecărei luni pentru luna în curs.

Noi suntem academie şi organizăm periodic cursuri şi masterclass-uri în domeniul artelor înfrumuseţării. Desigur că dumneavoastră veţi decide în funcţie de programul propriu, astfel că cel mai bine este să sunaţi la numerele de telefon afişate mai jos atunci când vă hotărâţi să urmaţi un curs sau un masterclass, pentru a vă comunica perioada în care încep următoarele serii. Noi facem înscrieri în permanenţă la sediul nostru, lucrăm şi individual şi vă aşteptăm cu drag să ne cunoaștem.

  Dacă doreşti să te înscrii la acest masterclass te rugăm să completezi acest formular:


  Te rugăm să completezi numele complet.


  Te rugăm să completezi o adresă de email validă pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.  Te rugăm să completezi un număr de telefon valid pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.