Sandria logo acreditari

Galerie video

GETA SANDA, fondator, manager si lector al ACADEMIEI SANDRIA, in direct la Tele Europa Nova Timisoara: „Sa ai succes inseamna sa fii tot timpul in priza, devotat afacerii tale.”

GETA SANDA, fondator, manager si lector al ACADEMIEI SANDRIA, in direct la Tele Europa Nova Timisoara: „Am muncit foarte mult si am insufletit acestei academii spiritul meu, pasiunea mea. Iata ca si cei care fac parte din echipa sunt formati si pregatiti de mine.”

GETA SANDA, fondator, manager si lector al ACADEMIEI SANDRIA, in direct la Tele Europa Nova Timisoara: „Femeile din tara noastra sunt foarte atente cu ele insele. Asadar este de munca in domeniul infrumusetarii iar cum in Timisoara sunt foarte multe saloane, tot timpul este nevoie de personal.”

GETA SANDA, fondator, manager si lector al ACADEMIEI SANDRIA, in direct la Tele Europa Nova Timisoara: „Am avut fete care s-au inscris la cursurile noastre, spunand ca nu vor sa mearga mai departe la facultate, ci sa practice o meserie.”

Timeea Murgun, fost cursant Sandria, actualmente membra a echipei noastre de formatori, despre activitatea ei in Sandria – Academia Artei Infrumusetarii: „Nu simt ca merg la serviciu, nu simt ca muncesc, sunt acolo, m-am regasit pe mine insami in tot ceea ce fac acum.”

GETA SANDA, fondator, manager si lector al ACADEMIEI SANDRIA, in direct la Tele Europa Nova Timisoara, despre KITURILE-start si PORTOFOLIILE oferite cadou cursantilor scolii.

Lucian Dorobantu, fost cursant Sandria, despre importanta existentei la Timisoara a Academiei Sandria, care are un rol major in perfectionarea si instruirea continua in meseriile artei infrumusetarii: „Dupa ce am terminat seminarul la Academia Sandria – Academia Artei Infrumusetarii am simtit ca mi-am luat niste aripi enorme, ca voi face cele mai faine cocuri posibile. (…) Dupa ce am iesit din academie, m-am simtit liber sa creez si stapan pe mine.” Informatii despre cursurile si programele organizate de academia noastra puteti obtine la telefon 0256.221.063, 0728.074.250, pe site-ul nostru, www.sandria.ro sau accesand contul nostru de pe youtube.

Timeea Murgun, fost cursant Sandria, actualmente membra a echipei noastre de formatori, despre intalnirea cu GETA SANDA si cum a ajuns sa faca un curs in domeniul artelor infrumusetarii: „Este pentru tine ca o manusa meseria aceasta, asa mi-a spus doamna Geta Sanda la prima noastra intalnire. Si vreau sa va spun ca pentru mine cuvintele acestea si-n ziua de astazi sunt moralul meu ridicat.” Informatii despre cursurile si programele organizate de academia noastra puteti obtine la telefon 0256.221.063, 0728.074.250, pe site-ul nostru, www.sandria.ro sau accesand contul nostru de pe youtube.

GETA SANDA, fondator, manager si lector al Academiei Sandria – Academia Artei Infrumusetarii, despre consilierea in alegerea unei meserii, oferita gratuit de scoala pe care o conduce: „Unii, chiar daca au venit cu dosarul sa se inscrie, nu au certitudinea ca fac bine ceea ce fac. Dupa o discutie, incep sa fie mai increzatori si atunci iau alegerea corecta.” Informatii detaliate la telefon 0728.074.250 si pe www.sandria.ro

GETA SANDA, fondator, manager si lector al Academiei Sandria, despre evenimentul aniversar al primei scoli de infrumusetare pe care a creat-o acum 10 ani in vestul tarii: „Am incercat sa le ofer fostilor si actualilor elevi sansa de a vedea un pic mai mult si ce pot sa faca dupa ce termina cursurile noastre.”

GETA SANDA, fondator, manager si lector al Academiei Sandria, despre aniversarea primei scoli de infrumusetare pe care a creat-o acum 10 ani in vestul tarii: „Au fost 10 ani si cu impliniri, dar si cu obstacole. Am vrut sa aratam tuturor ca dupa ce termini un curs la o scoala care se respecta si care isi sustine si incurajeaza elevii, se pot bucura si de reusite.”

Lucian Dorobantu, cursant Sandria: „Academia aceasta este ceea ce nu regasesti la ora actuala niciunde.”
In curand veti vedea noi fotografii si imagini de la evenimentul nostru aniversar de 10 ani!

GETA SANDA, fondator, manager si lector al Academiei Sandria – Academia Artei Infrumusetarii, despre cum a rezistat cea mai mare scoala a artelor infrumusetarii din vestul tarii in ultimii ani destul de dificili pentru noi toti si, mai mult decat atat, cum a reusit sa evolueze: „Am incercat totdeauna sa-mi canalizez energia pe ceea ce eu fac in interior si sa vin tot timpul cu concepte noi.”

„Am creat aceasta academie tocmai pentru ca atunci cand eu am invatat aceste meserii au fost foarte multe lipsuri si mi-am dorit sa venim cu altceva.” – GETA SANDA, fondator, manager si lector al Academiei Sandria, invitata in emisiunea „Te priveste” realizata de Raluca Silaghi la Televiziunea Tele Europa Nova Timisoara.

Iata cateva imagini in premiera de la evenimentul nostru aniversar de 10 ani, difuzate in cadrul emisiunii „Te priveste” de la Televiziunea Tele Europa Nova. In curand veti vedea si altele! Informatii despre cursurile si programele organizate de academia noastra puteti obtine la telefon 0256.221.063, 0728.074.250, pe site-ul nostru, www.sandria.ro sau accesand contul de youtube al emisiunii noastre online de promovare a tinerilor talentati din domeniu, MAIESTRIA FRUMUSETII by GETA SANDA

GETA SANDA, fondator, manager si lector al SANDRIA – Academia Artei Infrumusetarii, a vorbit, in direct la Digi 24 Timisoara, despre diferenta dintre o academie special creata pentru invatarea meseriilor artei inrumusetarii si salonul in care se presteaza aceste meserii, din experienta sa de cursant.

GETA SANDA, fondator, manager si lector al SANDRIA – Academia Artei Infrumusetarii, a vorbit, in direct la Digi 24 Timisoara, despre durata unui curs.

GETA SANDA, fondator, manager si lector al SANDRIA – Academia Artei Infrumusetarii, un exemplu despre cum se face practica la unul dintre cursurile academiei SANDRIA

GETA SANDA, fondator, manager si lector al SANDRIA – Academia Artei Infrumusetarii, despre rolul academiei in formarea fiecarui cursant in parte.

GETA SANDA, fondator, manager si lector al SANDRIA – Academia Artei Infrumusetarii : Ideea mea a fost, in momentul in care am facut aceasta academie, sa fac o scoala adevarata. Si pun foarte mult suflet in acest domeniu.

GETA SANDA, fondator, manager si lector al SANDRIA – Academia Artei Infrumusetarii, despre echipa de formatori de la SANDRIA

GETA SANDA, fondator, manager si lector al SANDRIA – Academia Artei Infrumusetarii, a vorbit, in direct la Digi 24 Timisoara, despre cum isi gasesc absolventii SANDRIA un loc de munca in domeniu.

GETA SANDA, fondator, manager si lector al SANDRIA – Academia Artei Infrumusetarii, a vorbit, in direct la Digi 24 Timisoara, despre LABORATORUL COSMETIC propriu al academiei.

GETA SANDA, fondator, manager si lector al SANDRIA – Academia Artei Infrumusetarii, despre desfasurarea cursurilor

In direct la DIGI 24 Timisoara, GETA SANDA, fondator, manager si lector al SANDRIA – Academia Artei Infrumusetarii, despre rezultatele de la bac si alternativa unei meserii in artele infrumusetarii:

„Ar fi bine ca absolventii sa fie lasati sa aleaga, ceea ce simt sa si faca”

GETA SANDA, in direct la Digi 24 Timisoara.

„Cursantii nostri au de la 16 ani la 60 de ani”

GETA SANDA, fondator, manager si lector al Sandria – Academia Artei Infrumusetarii, a vorbit, in direct la Digi 24 Timisoara, despre pasiunea sa pentru artele infrumusetarii si despre cum a luat nastere academia SANDRIA.

Speech GETA SANDA, fondator, manager si lector al SANDRIA, Academia Artei Infrumusetarii, cu prilejul inaugurarii celei mai mari academii a artei infrumusetarii din vestul tarii, situata pe Bd. 16 Decembrie 1989 nr. 1, et. 1, ap. 2 (Zona Maria):

Lansare sediu nou Sandria – Tele Europa Nova

Imagini din cadrul seminarului de COSMETICA FACIALA organizat in premiera de academia noastra puteti urmari in urmatorul reportaj, realizat de echipa Tele Europa Nova Timisoara.

Imagini din cadrul seminarului Seminarului de Pictură pe unghii – ONE STOKE (pictură chinezească). Reportaj realizat de echipa Tele Europa Nova Timisoara.

Seminar Pensatul si stilizarea sprancenelor. Seminarul se adresează celor care doresc să înveţe şi să deprindă îndemânarea de a pensa şi de a stiliza sprâncenele, dându-le un contur cât mai apropiat de forma ideală, deoarece forma sprâncenelor este foarte importantă pentru întreaga fizionomie.

Reportaj de televiziune despre seminarul Cocuri Speciale organizat de academia noastra.

Iata cateva imagini in premiera de la evenimentul nostru aniversar de 10 ani, difuzate in cadrul emisiunii „Te priveste” de la Televiziunea Tele Europa Nova. In curand veti vedea si altele!