Modul PENSAT/ STILIZAT SPRÂNCENE + VOPSIT GENE/ SPRÂNCENE

Pensatul constă în eliminarea firelor nedorite din jurul sprâncenei pentru a obține o formă îngrijită. Pensarea și stilizarea sprancenelor au un rol extrem de important în expresivitatea feței. Dacă ele nu sunt pensate corect caracteristicile feței pot apărea deformate.

Prin stilizarea corectă a sprâncenelor se pot realiza chiar și corecții ale ochilor. 

Ce este vopsitul genelor și sprâncenelor?

Vopsitul genelor și sprâncenelor fac parte din cosmetica decorativă având rol de înfrumusețare. Prin vopsit se realizează o intensificare a genelor și a sprâncenelor accentuând expresivitatea feței. 

Cui se adresează Modulul de Pensat Stilizat Sprâncene + Vopsit Gene- Sprâncene online

Modulul se adresează tuturor persoanelor care doresc să își întregească abilitățile existente sau tuturor celor care doresc să învețe această tehnică.

Conținutul cursului online.

Cursul conține o parte teoretică și practică. Partea practică este prezentată în format video, iar partea teoretică în format pdf.

La finalul cursului veți obține diplomă de participare.

Ce veți învăța:

  • Noțiuni de igienă și măsuri de protecție
  • Importanța sprâncenei
  • Design-ul sprâncenei
  • Pensat Stilizat Sprâncene (Video)
  • Vopsit Gene- Sprâncene  (Video)

Cosmetica secolului XXI beneficiază de cele mai noi tehnologii în domeniu și substanțe active din produsele dermato-cosmetice. Pe lângă stilul de viață sănătos, este necesară o îngrijire corespunzătoare a tenului și a corpului. 

Pentru a întreține sau obține toți acești parametrii este nevoie de o îngrijire constantă. Atunci când sprâncenele nu sunt tocmai perfecte le vom reinventa prin diferite metode.

Despre lector Geta Sanda: 

Geta Sanda are peste 30 de ani de experiență în domeniu beauty, iar în anul 2005 a înființat prima școală de formare profesională din domeniul artelor înfrumusețării din vestul țării, în cadrul cărei au absolvit peste 5000 de elevi. Geta Sanda oferă cursanților un întreg univers dinamic dedicat artelor frumosului, o pasiune nicicând stinsă pentru estetic, pentru armonie, pentru ceea ce stârnește semenilor noștri încântare și admirație.  

Află prețul cursului

Cum poți comanda un curs online

Cum poți viziona un curs online cumpărat