Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Masterclass HAIR TATTOO (tatuaj pe păr)

HAIR TATTOO sau tatuajul pe păr este un trend foarte căutat în rândul tinerilor. De aceea, venim în ajutorul celor care vor să se perfecţioneze în această tehnică. Participarea la acest seminar va da un plus de valoarea tuturor creaţiilor tale ulterioare.

Abilități obținute:

 • folosirea tehnicilor de bază în crearea tatuajului pe păr
 • adaptarea tatuajelor pe păr şi integrarea lor în diverse tunsori
 • executarea tunsorii
 • realizarea tatuajului pe păr (hair tattoo)
 • executarea de către participanţi a tunsorii şi a tatuajului pe păr (hair tattoo)
Desfăşurare masterclass: 1 zi, Intervalul orar: individualizat
 

In urma absolvirii masterclass-ului se elibereaza diploma de participare. Toate consumabilele şi accesoriile necesare sunt asigurate de academia noastră.

Masterclass-ul are loc lunar iar înscrierile se fac la începutul fiecărei luni pentru luna în curs.

Noi suntem academie şi organizăm periodic cursuri şi masterclass-uri în domeniul artelor înfrumuseţării. Desigur că dumneavoastră veţi decide în funcţie de programul propriu, astfel că cel mai bine este să sunaţi la numerele de telefon afişate mai jos atunci când vă hotărâţi să urmaţi un curs sau un masterclass, pentru a vă comunica perioada în care încep următoarele serii. Noi facem înscrieri în permanenţă la sediul nostru, lucrăm şi individual şi vă aşteptăm cu drag să ne cunoaștem.

  Dacă doreşti să te înscrii la acest masterclass te rugăm să completezi acest formular:


  Te rugăm să completezi numele complet.


  Te rugăm să completezi o adresă de email validă pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.  Te rugăm să completezi un număr de telefon valid pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.