Modul TUNSORI

Tunsorile au ca scop de a pune în valoare trăsăturile și de a masca imperfecțiunile feței. Pentru ca o tunsoare să se îmbine armonios cu fizionomia feței trebuie să ținem cont de structura, textura, direcția de creștere și ondulația firului de păr.

Tunsoare ne reprezintă de aceea este bine să alegem o tunsoare care să ne facă să ne simțim puternice, seducătoare, și de ce nu sigure pe noi.

Cui se adresează Modulul de Tunsori

Modulul se adresează tuturor persoanelor care doresc să își întregească abilitățile existente și totodată să asimileze informații teoretice amănunțite și câteva trucuri utile fiecăruia dintre noi.

Conținutul cursului online.

Cursul conține o parte teoretică și practică. Partea practică este prezentată în format video, iar partea teoretică în format pdf.

Ce veți învăța:

Modul 2 : Tunsori

  • Noțiuni de igienă și măsuri de protecție
  • Pregătirea spațiului de lucru
  • Pregătirea clientei
  • Structura firului de păr
  • Noțiuni generale despre tunsori
  • Patru tipuri de tunsori de la A-Z
  • Realizarea tunsorilor (Video)

Coafura reprezintă un anumit stil care ne definește și ne reflectă personalitatea. Coafura spune foarte multe despre noi, de aceea trebuie să fim foarte atenți și să avem grijă de păr. 

Pentru un aspect armonios, coafura trebuie să se potrivească cu ținuta aleasă, indiferent de ocazie. 

Despre lector Geta Sanda: 

Geta Sanda are peste 25 de ani de experiență în domeniu beauty, iar în anul 2005 a înființat prima școală de formare profesională din domeniul artelor înfrumusețării din vestul țării, în cadrul cărei au absolvit peste 4000 de elevi.Geta Sanda oferă cursanților un întreg univers dinamic dedicat artelor frumosului, o pasiune nicicând stinsă pentru estetic, pentru armonie, pentru ceea ce stârnește semenilor noștri încântare și admirație.  

Află prețul cursului

Cum poți comanda un curs online

Cum poți viziona un curs online cumpărat