Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Curs de AUTOMACHIAJ

Cursul de automachiaj este destinat oricărei doamne şi domnişoare care nu se machiază în mod frecvent, dar vrea sa înveţe să se machieze singură, ca să fie mereu frumoasă şi strălucitoare şi să îşi pună în evidenţă frumuseţea naturală, printr-un machiaj impecabil, perfect adaptat momentului şi trăsăturilor feţei. Acest curs de automachiaj se va preda personalizat, în funcţie de fizionomia, tipul de ten şi stilul de viaţă al fiecărei cursante.
 
Număr de locuri
 
Numărul de locuri este limitat într-o serie, tocmai pentru a ne putea ocupa de fiecare în parte, astfel încât cursanţii noştri să îşi însuşească noile deprinderi în meseria pe care şi-au ales-o.
 
Practica
 
Practica se realizează în salonul propriu al academiei noastre, cu toate materialele, ustensilele şi produsele profesionale necesare desfăşurării cursului incluse în preţ.

Salon/atelier de creatie vestimentara propriu înseamnă, în accepţiunea academiei noastre, săli de curs individualizate pentru fiecare meserie în parte, consumabile şi toată aparatura necesară, asemenea unui salon de înfrumuseţare/ atelier de creatie vestimentara în care urmează să lucraţi sau să vi-l deschideţi după absolvire, ca afacere proprie. Singura diferenţă este faptul că, în academia noastră, doar cursanţii îsi desfăşoară activitatea în aceste săli. Acest lucru face ca procesul educaţional să fie unul benefic şi creativ pentru cursanţi, aceştia având libertate de mişcare în sala de curs, având tot ce au nevoie la îndemână, fiindu-le mai uşor, după absolvire, să-şi aleagă salonul/ atelierul de creatie vestimentara în care vor lucra, în funcţie de abilitățile al fiecăruia.

Programa de bază a cursului de automachiaj:
 
 • demachierea corectă
 • teoria culorilor şi importanţa lor
 • corectarea imperfecţiunilor feţei
 • alegerea corectă a ustensilelor şi a produselor de machiaj
 • tipurile de ten
 • baza de machiaj
 • lumini şi umbre
 • stabilirea formei ochilor
 • machiajul de zi
 • machiajul de seară
 • transformarea machiajului de zi în machiaj de seară
 • conturarea sprâncenelor
Durată: 3 zile
Orar cursuri: luni-vineri
La finalul acestui curs, cursanţii vor primi o diplomă de participare eliberată de academia noastră.
 
Vrei să înveţi secretele unui machiaj reuşit şi nu ştii să ţi-l realizezi singură?
SANDRIA – Academia Artei Înfrumuseţării te ajută să-ţi pui in practică machiajul dorit, în functie de evenimentele la care participi (de zi, de seară, ocazii speciale)!
 

Nu contează dacă nu eşti din Timişoara, poţi să fii şi din localităţile din apropiere, important este să poţi ajunge la cursurile noastre. De aceea, chiar şi orarul cursurilor noastre a fost conceput luând în calcul şi graficul de plecare/sosire al mijloacelor de transport (tren, autocar etc.)! Te aşteptăm cu drag!

Noi suntem academie şi organizăm periodic cursuri şi seminarii în domeniul artelor înfrumuseţării. Desigur că dumneavoastră veţi decide în funcţie de programul propriu, astfel că cel mai bine este să sunaţi la numărul de telefon afişat mai jos atunci când vă hotărâţi să urmaţi un curs sau un seminar, pentru a vă comunica perioada în care încep următoarele serii. Noi facem înscrieri în permanenţă la sediul nostru, lucrăm şi individual şi vă aşteptăm cu drag să ne cunoaştem.

  Dacă doreşti să te înscrii la acest curs te rugăm să completezi acest formular:


  Te rugăm să completezi numele complet.


  Te rugăm să completezi o adresă de email validă pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.  Te rugăm să completezi un număr de telefon valid pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.