Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Masterclass LAMINARE GENE

laminare-gene - curs-online-

Stilizarea genelor
Stilizarea genelor este o meserie care necesită multă răbdare, îndemânare și creativitate.

Laminarea genelor reprezintă o tehnică de curbare a genelor naturale care accentuează ochii, dând un efect de migdalare, datorită curburii şi lungimii lor. Această procedură se diferenţiază de extensiile de gene, oferind un rezultat mult mai natural și cu întreținere minimă.

Datorită numărului mare de solicitări pentru această procedură, academia noastră vine în întâmpinarea celor interesaţi, organizând un modul separat dedicat laminării genelor, cu durata de o zi.

Partea teoretică:

 • avantajele procedurii de laminare
 • prezentarea kitului
 • indicatii si contraindicatii
 • efectele obtinute in urma laminarii
 • instruirea clientelei privind întretinerea acasa

PRACTICA se realizează pe modele umane, sub indrumarea master trainer-ului.

Participarea la acest masterclass este posibilă și individual.
Masterclass-ul are loc lunar iar înscrierile se fac la începutul fiecărei luni pentru luna în curs.

Desfăşurare masterclass: 1 zi, Intervalul orar: individualizat.
 

Modulul va include o demonstraţie practică realizată de participanţi, împreună cu GETA SANDA, fondator, manager şi lector al SANDRIA Academia Artei Înfrumuseţării.

In urma absolvirii masterclass-ului se elibereaza diploma de participare. Toate consumabilele şi accesoriile necesare sunt asigurate de academia noastră.

Noi suntem academie şi organizăm periodic cursuri şi masterclass-uri în domeniul artelor înfrumuseţării. Desigur că dumneavoastră veţi decide în funcţie de programul propriu, astfel că cel mai bine este să sunaţi la numerele de telefon afişate mai jos atunci când vă hotărâţi să urmaţi un curs sau un masterclass, pentru a vă comunica perioada în care încep următoarele serii. Noi facem înscrieri în permanenţă la sediul nostru, lucrăm şi individual şi vă aşteptăm cu drag să ne cunoaștem.

  Dacă doreşti să te înscrii la acest masterclass te rugăm să completezi acest formular:


  Te rugăm să completezi numele complet.


  Te rugăm să completezi o adresă de email validă pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.  Te rugăm să completezi un număr de telefon valid pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.