Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Masterclass în MESOTERAPIE prin MICRONEEDLING cu MESOPEN

MESOPEN-ul reprezintă cel mai bun dispozitiv medical de întinerire a pielii și tratare a cicatricilor.

MESOTERAPIA prin mesopen este o terapie de utlimă generație, destinată reîmprospătării și reînnoirii pielii, ce permite introducerea substanțelor active în straturile profunde ale pielii și sporirea sintezei de colagen de către organism. Mesoterapia poate fi folosită ca și terapie unică sau combinată cu alte tratamente.

Curs Mezoterapie Online

Tratamentul cu MICRONEEDLING (microace) reprezintă o cale naturală și accesibilă de a stimula propriul organism să creeze colagen, fără a afecta straturile de suprafață ale pielii. Este o metodă nechirurgicală, non-invazivă de înfrumusețare a pielii care netezește, luminează și redă aspectul tânăr al tenului, fără traume și cu recuperare rapidă.

După vârsta de 25 de ani, organismul începe să sintetizeze din ce în ce mai puțin colagen, astfel încât, la o vârstă mai înaintată, cantitatea de colagen sintetizată se înjumătățește.

Prin terapia cu microneedling, intervenim prin 2 tehnici de ultimă generație:

 • Introducerea substanțelor active în straturile profunde ale pielii (dermul) cu o eficiență de până la 95% mai mare față de metodele tradiționale
 • Cu ajutorul microacelor se favorizează divizarea celulelor de către factorii de creștere din capilare iar efectul natural este producerea de către piele a colagenului și elastinei. Astfel, prin această tehnică „forțăm”, practic, organismul să înceapă singur procesul de regenerare a pielii

Mesoterapia prin tratamentul cu microace pot fi aplicate în următoarele tratamente, îmbunătățirile fiind vizibile atât imediat, cât și pe termen lung:

 • riduri fine de expresie
 • cicatrici post-acneice
 • vergeturi
 • cicatrici chirurgicale
 • cicatrici post-arsură
 • pete pigmentare
 • pori dilatați
 • ten tern, obosit, uscat
 • alopeciei

Masterclass susținut și inițiat de către Geta Sanda – master trainer cu experiență de peste 25 de ani in COSMETICĂ și fondator și manager al Sandria – Academia Artei Infrumusetarii

Desfăşurare seminar: 1 zi, Intervalul orar: individualizat
 

Toate consumabilele şi accesoriile necesare sunt asigurate de academia noastră. La sfârșitul masterclass-ului se acordă diplomă de participare fiecărui cursant.

Masterclass-ul are loc lunar iar înscrierile se fac la începutul fiecărei luni pentru luna în curs.

Noi suntem academie şi organizăm periodic cursuri şi masterclass-uri în domeniul artelor înfrumuseţării. Desigur că dumneavoastră veţi decide în funcţie de programul propriu, astfel că cel mai bine este să sunaţi la numerele de telefon afişate mai jos atunci când vă hotărâţi să urmaţi un curs sau un masterclass, pentru a vă comunica perioada în care încep următoarele serii. Noi facem înscrieri în permanenţă la sediul nostru, lucrăm şi individual şi vă aşteptăm cu drag să ne cunoaștem.

  Dacă doreşti să te înscrii la acest masterclass te rugăm să completezi acest formular:


  Te rugăm să completezi numele complet.


  Te rugăm să completezi o adresă de email validă pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.  Te rugăm să completezi un număr de telefon valid pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.