Curs MEZOTERAPIE CU MICRONEEDLING

Mezoterapia cosmetică cu microace este un tratament capabil să îmbunătățească și să rezolve probleme estetice prin intermediul ingredientelor active aplicate direct pe zona afectată. Tratamentele pentru piele cu microace au capacitatea de a deschide multe microcanale în suprafața pielii. Aceste microcanale cutanate creează niște stimuli de răspuns la nivelul corpului care repară pielea și favorizează absorbția ingredientelor active. 

Cui se adresează cursul de Mezoterapie cu Microneedling online?

Cursul de Mezoterapie cu Microneedling se adresează tuturor celor care vor să își însușească cunoștințele unui tratament estetic foarte valoros, minim invaziv, nedureros, adaptat tuturor tipurilor de ten, cu diferite afecțiuni și care are rezultate spectaculoase asupra tenului.  

Conținutul cursului online.

Cursul conține o parte teoretică și practică. Partea practică este prezentată în format video, iar partea teoretică în format pdf.

La finalul cursului veți obține diplomă de participare.

Ce veți învăța:

  • Noțiuni de igienă și măsuri de protecție
  • Pregătirea spațiului de lucru
  • Pregătirea clientei
  • Protocolul de lucru
  • Realizarea procedurii (Video)

Mezoterapia este o tehnică extrem de valoroasă, cu efecte notabile și cu rezultate menţinute în timp. 

Mezoterapia este o procedură de foarte mare importanţă în tratarea unor afecţiuni estetice precum: reîntinerirea facială, elasticitate, corectarea cicatricilor, cicatricilor post acnee, atenuarea vergeturilor, corectarea ridurilor fine și a linilor de expresie, ameliorarea în cazul tratamentelor pentru depigmentare, tratamentul alopeciei, sporirea hrănirii cu nutrienți, și astfel creșterea eficacității și duratei rezultatelor.

Tenul trebuie și are nevoie să fie curățat, tratat, hidratat cu produse cosmetice corespunzătoare.

Despre lector Geta Sanda: 

Geta Sanda are peste 30 de ani de experiență în domeniu beauty, iar în anul 2005 a înființat prima școală de formare profesională din domeniul artelor înfrumusețării din vestul țării, în cadrul cărei au absolvit peste 5000 de elevi. Geta Sanda oferă cursanților un întreg univers dinamic dedicat artelor frumosului, o pasiune nicicând stinsă pentru estetic, pentru armonie, pentru ceea ce stârnește semenilor noștri încântare și admirație.  

Află prețul cursului

Cum poți comanda un curs online

Cum poți viziona un curs online cumpărat