Modul TRATAMENT FACIAL

Tratamentul facial reprezintă o serie de procedee de curățare, de tonifiere și de hrănire, folosind produse speciale și aparate adecvate.

Tenul este o moștenire genetică ce se poate modifica pe parcursul vieții, fiind mai mulți factori care influențează sănătatea acestuia: factorii de mediu, alimentatia, stresul, fumatul, dereglările hormonale, îngrijirea necorespunzătoare etc.  

Cui se adresează Modulul de Tratament Facial?

Modulul se adresează tuturor persoanelor care doresc să își întregească abilitățile existente și totodată să asimileze informații teoretice amănunțite despre toate tipurile de ten.

Conținutul cursului online.

Cursul conține o parte teoretică și practică. Partea practică este prezentată în format video, iar partea teoretică în format pdf.

Ce veți învăța:

  • Noțiuni de igienă și măsuri de protecție
  • Noțiuni de anatomie
  • Pregătirea spațiului de lucru
  • Pregătirea clientei
  • Diagnosticarea tipului de ten
  • Realizarea Tratamentului Cosmetic (Video)

Cosmetica secolului XXI beneficiază de cele mai noi tehnologii în domeniu și substanțe active din produsele dermato-cosmetice. Pe lângă stilul de viață sănătos, este necesară o îngrijire corespunzătoare a tenului și a corpului. 

Tenul trebuie și are nevoie să fie curățat, tratat, hidratat cu produse cosmetice corespunzătoare.

Despre lector Geta Sanda: 

Geta Sanda are peste 25 de ani de experiență în domeniu beauty, iar în anul 2005 a înființat prima școală de formare profesională din domeniul artelor înfrumusețării din vestul țării, în cadrul cărei au absolvit peste 4000 de elevi.Geta Sanda oferă cursanților un întreg univers dinamic dedicat artelor frumosului, o pasiune nicicând stinsă pentru estetic, pentru armonie, pentru ceea ce stârnește semenilor noștri încântare și admirație.  

Află prețul cursului

Cum poți comanda un curs online

Cum poți viziona un curs online cumpărat