Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Masterclass  ÎMPLETITURI + CREAȚII DIN ÎMPLETITURI

Masterclass-ul se adresează atât celor care sunt la început şi vor să deprindă cât mai multe noţiuni pentru a realiza împletituri complexe, cât şi celor care doresc să îşi pună în practică pasiunea. Participarea la acest seminar va da un plus de valoarea tuturor creaţiilor tale ulterioare. Seminarul este susţinut de GETA SANDA, fondator, manager şi lector al SANDRIA Academia Artei Înfrumuseţării, alături de echipa sa.

Abilități obținute:

 • iniţiere în tehnicile de împletire a părului
 • împletituri, pas cu pas
 • stilizarea împletiturilor
 • tehnici pentru realizarea unor împletituri
 • punerea în aplicare a tehnicilor dobândite
 • elemente-cheie pentru a realiza coafura perfectă
Desfăşurare masterclass: 2 zile, Intervalul orar: individualizat
 

In urma absolvirii masterclass-ului se elibereaza diploma de participare. Toate consumabilele şi accesoriile necesare sunt asigurate de academia noastră.

Masterclass-ul are loc lunar iar înscrierile se fac la începutul fiecărei luni pentru luna în curs.

Noi suntem academie şi organizăm periodic cursuri şi masterclass-uri în domeniul artelor înfrumuseţării. Desigur că dumneavoastră veţi decide în funcţie de programul propriu, astfel că cel mai bine este să sunaţi la numerele de telefon afişate mai jos atunci când vă hotărâţi să urmaţi un curs sau un masterclass, pentru a vă comunica perioada în care încep următoarele serii. Noi facem înscrieri în permanenţă la sediul nostru, lucrăm şi individual şi vă aşteptăm cu drag să ne cunoaștem.

  Dacă doreşti să te înscrii la acest masterclass te rugăm să completezi acest formular:


  Te rugăm să completezi numele complet.


  Te rugăm să completezi o adresă de email validă pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.  Te rugăm să completezi un număr de telefon valid pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.