Modul EPILARE

Epilarea este îndepărtarea firelor de păr nedorite de pe corp cu aspect inestetic. În prezent, există mai multe metode de epilare: epilare chimică, epilare electrică, epilare cu laser și epilarea mecanică.

Epilarea cu ceară este o metodă care ajută la rărirea și slăbirea firelor de păr (cu excepția noilor tehnologii de epilare definitivă). 

Această metodă de epilare cu ceară este destul de rapidă, are efecte durabile comparativ cu celelalte metode de epilare precum aparatul de ras sau crema depilatoare.

Cui se adresează Modulul de Epilare online?

Cursul de epilare cu ceară se adresează tuturor celor care doresc să își însușească această metodă. 

Conținutul cursului online.

Cursul conține o parte teoretică și practică. Partea practică este prezentată în format video, iar partea teoretică în format pdf.

Ce veți învăța:

  • Noțiuni de igienă și măsuri de protecție
  • Pregătirea spațiului de lucru
  • Metode prin care putem efectua epilatul
  • Recomandări post procedură
  • Efectuarea epilării cu ceară de unică folosință (Video)

Cosmetica secolului XXI beneficiază de cele mai noi tehnologii în domeniu și substanțe active din produsele dermato-cosmetice. Pe lângă stilul de viață sănătos, este necesară o îngrijire corespunzătoare a tenului și a corpului. 

După o epilare corect realizată, pielea rămâne catifelată un timp mai îndelungat, iar părul crește din ce în ce mai rar pe măsură ce este epilat mai des. 

Despre lector Geta Sanda: 

Geta Sanda are peste 25 de ani de experiență în domeniu beauty, iar în anul 2005 a înființat prima școală de formare profesională din domeniul artelor înfrumusețării din vestul țării, în cadrul cărei au absolvit peste 4000 de elevi.Geta Sanda oferă cursanților un întreg univers dinamic dedicat artelor frumosului, o pasiune nicicând stinsă pentru estetic, pentru armonie, pentru ceea ce stârnește semenilor noștri încântare și admirație.  

Află prețul cursului

Cum poți comanda un curs online

Cum poți viziona un curs online cumpărat