Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Masterclass – PICTURĂ PE PAR

Masterclass-ul se adresează atât celor care îşi doresc să fie în pas cu noile trenduri in materie de coafură şi să le ofere clienţilor lor creaţii inedite şi, în acelaşi timp, spectaculoase şi unice, îmbogăţindu-şi astfel paleta de servicii de înfrumuseţare oferite, cu elemente şi tendinţe internaţionale.

Participarea la acest seminar va da un plus de valoarea tuturor creaţiilor tale ulterioare. Fiecare participant primeşte o colecţie de creaţii formată din meşele din păr natural pe care a lucrat personal în timpul seminarului.

Abilități obținute:

 • folosirea tehnicilor speciale pentru realizarea picturii pe păr
 • integrarea picturii pe păr în coafurile şi cocurile de ocazie sau chiar cele fashion
 • iniţierea în tehnica realizării picturii pe păr
 • realizarea de creaţii folosind această tehnică

Participanţii lucrează individual, în paralel cu GETA SANDA – fondator, manager şi lector al SANDRIA – Academia Artei Înfrumuseţării, alături de echipa sa.

Desfăşurare masterclass: 2 zile, Intervalul orar: individualizat
 

Fiecare participant va primi o mapă cu câteva planşe, creaţii marca GETA SANDA, pe care le va putea folosi ulterior, ca sursă de inspiraţie.

In urma absolvirii masterclass-ului se elibereaza diploma de participare. Toate consumabilele şi accesoriile necesare sunt asigurate de academia noastră, după cum urmează: meşe din păr natural, vopsele cremă semipermanente, fără amestec de oxidant sau alte substanţe pe bază de peroxid, ustensile de lucru.

Masterclass-ul are loc lunar iar înscrierile se fac la începutul fiecărei luni pentru luna în curs.

 

Noi suntem academie şi organizăm periodic cursuri şi masterclass-uri în domeniul artelor înfrumuseţării. Desigur că dumneavoastră veţi decide în funcţie de programul propriu, astfel că cel mai bine este să sunaţi la numerele de telefon afişate mai jos atunci când vă hotărâţi să urmaţi un curs sau un masterclass, pentru a vă comunica perioada în care încep următoarele serii. Noi facem înscrieri în permanenţă la sediul nostru, lucrăm şi individual şi vă aşteptăm cu drag să ne cunoaștem.

  Dacă doreşti să te înscrii la acest masterclass te rugăm să completezi acest formular:


  Te rugăm să completezi numele complet.


  Te rugăm să completezi o adresă de email validă pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.  Te rugăm să completezi un număr de telefon valid pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.