Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Masterclass EXTENSII DE GENE FIR CU FIR 2D – 3D  (cu posibilitate) DIPLOMĂ ACREDITATĂ

 
Stilizarea genelor
Stilizarea genelor este o meserie care necesită multă răbdare, îndemânare și creativitate.
 
Extensiile de gene fir cu fir 2D – 3D sunt o prelungire a genelor naturale care accentuează ochii, dând un efect de migdalare, datorită curburii şi lungimii lor. Această procedură se diferenţiază de genele false (mănunchiuri, benzi), având un efect de lungă durată.
Extensiile de gene fir cu fir 2D – 3D vă oferă posibilitatea să creați un volum spectaculos, această tehnică 2D – 3D vă ajută să lucrați inclusiv pe persoanele cu gene naturale foarte mici, subțiri și rare.
 
Partea teoretică:
 
 • prezentarea kitului
 • indicaţii şi contraindicaţii
 • alegerea corectă a genelor
 • întreţinerea lunară la salon
 • instruirea clientelei privind întreţinerea acasă
Masterclass-ul include și demonstraţie practică realizată de cursanți, împreună cu GETA SANDA, fondator, manager şi lector al SANDRIA Academia Artei Înfrumuseţării.
 
Desfăşurare masterclass: 2 zile, Intervalul orar: individualizat
 
In urma absolvirii masterclass-ului se elibereaza diploma de participare. Toate consumabilele şi accesoriile necesare sunt asigurate de academia noastră.

Masterclass-ul are loc lunar iar înscrierile se fac la începutul fiecărei luni pentru luna în curs.

Noi suntem academie şi organizăm periodic cursuri şi masterclass-uri în domeniul artelor înfrumuseţării. Desigur că dumneavoastră veţi decide în funcţie de programul propriu, astfel că cel mai bine este să sunaţi la numerele de telefon afişate mai jos atunci când vă hotărâţi să urmaţi un curs sau un masterclass, pentru a vă comunica perioada în care încep următoarele serii. Noi facem înscrieri în permanenţă la sediul nostru, lucrăm şi individual şi vă aşteptăm cu drag să ne cunoaștem.

  Dacă doreşti să te înscrii la acest masterclass te rugăm să completezi acest formular:


  Te rugăm să completezi numele complet.


  Te rugăm să completezi o adresă de email validă pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.  Te rugăm să completezi un număr de telefon valid pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.