Modul MASAJ FACIAL

Masajul facial este o terapie care are ca scop general relaxarea corpului care se confruntă cu starea de oboseală, revigorarea psihică și relaxarea mușchilor faciali. Masajul îmbunătățește circulația sângelui și a limfei accelerând astfel metabolismul celular. 

Cui se adresează Modulul de Masaj Facial?

Modulul se adresează tuturor persoanelor care doresc să își întregească abilitățile existente sau tuturor celor care doresc să învețe această tehnică.

 

Conținutul cursului online.

Cursul conține o parte teoretică și practică. Partea practică este prezentată în format video, iar partea teoretică în format pdf.

Ce veți învăța:

  • Noțiuni de igienă și măsuri de protecție
  • Pregătirea spațiului de lucru
  • Pregătirea clientei
  • Rolul masajului facial
  • Beneficiile masajului facial
  • Efectuarea masajului facial (Video)

Cosmetica secolului XXI beneficiază de cele mai noi tehnologii în domeniu și substanțe active din produsele dermato-cosmetice. Pe lângă stilul de viață sănătos, este necesară o îngrijire corespunzătoare a tenului și a corpului. 

Masajul are multiple beneficii asupra tonusului și frumuseții pielii de la nivelul gâtului și decolteului.

Despre lector Geta Sanda: 

Geta Sanda are peste 25 de ani de experiență în domeniu beauty, iar în anul 2005 a înființat prima școală de formare profesională din domeniul artelor înfrumusețării din vestul țării, în cadrul cărei au absolvit peste 4000 de elevi.Geta Sanda oferă cursanților un întreg univers dinamic dedicat artelor frumosului, o pasiune nicicând stinsă pentru estetic, pentru armonie, pentru ceea ce stârnește semenilor noștri încântare și admirație.  

Află prețul cursului

Cum poți comanda un curs online

Cum poți viziona un curs online cumpărat