Curs TERAPII ALTERNATIVE CU PRODUSE NATURISTE

Produsele naturiste reprezintă o oază de sănătate pentru organismul uman supus la agresiuni alimentare și agresiuni atmosferice. 

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru. Este un înveliș viu care respiră și are o mare capacitate de absorbție. Îngrijirea pielii este foarte importantă pentru sănătatea noastră ca de altfel și folosirea produselor. 

Utilizarea produselor cosmetice este necesară deoarece pielea își poate pierde strălucirea naturală atunci când în organism lipsesc anumite vitamine și minerale.

Cui se adresează cursul de Terapii Alternative cu Produse Naturiste?

Cursul de Terapii Alternative cu Produse Naturiste se adresează tuturor celor interesați să îşi consolideze, să îşi dezvolte şi să descopere noi tehnici de lucru și terapii alternative în cosmetică facială: măști, loțiuni tonice, creme anti-aging.

Conținutul cursului online.

Cursul conține o parte teoretică și practică. Partea practică este prezentată în format video, iar partea teoretică în format pdf.

La finalul cursului veți obține diplomă de participare.

Ce veți învăța:

  • Noțiuni de igienă și măsuri de protecție
  • Pregătirea spațiului de lucru
  • Ustensilele necesare
  • Ingrediente folosite și beneficiile acestora
  • Tipurile de piele
  • Rețete cu produse naturiste
  • Prepararea produselor naturiste (Video)

Cosmetica secolului XXI beneficiază de cele mai noi tehnologii în domeniu și substanțe active din produsele dermato-cosmetice. Pe lângă stilul de viață sănătos, este necesară o îngrijire corespunzătoare a tenului și a corpului. 

Preparându-ne singure cosmetice pentru îngrijirea tenului și a corpului vom adapta rețetele necesității pielii noastre, având posibilitatea de a alege ingredientele care considerăm că ni se potrivesc cel mai bine.

Tenul trebuie și are nevoie să fie curățat, tratat, hidratat cu produse cosmetice corespunzătoare.

Despre lector Geta Sanda: 

Geta Sanda are peste 30 de ani de experiență în domeniu beauty, iar în anul 2005 a înființat prima școală de formare profesională din domeniul artelor înfrumusețării din vestul țării, în cadrul cărei au absolvit peste 5000 de elevi. Geta Sanda oferă cursanților un întreg univers dinamic dedicat artelor frumosului, o pasiune nicicând stinsă pentru estetic, pentru armonie, pentru ceea ce stârnește semenilor noștri încântare și admirație.  

Află prețul cursului

Cum poți comanda un curs online

Cum poți viziona un curs online cumpărat