Modul SPĂLAT ȘI COAFAT

Coafura reprezintă un mod de manifestare a feminității și a personalității fiecărei persoane. O coafură potrivită evidențiază trăsăturile feței și poate ascunde anumite defecte. De-a lungul timpului, pasionații de coafură au învățat și s-au specializat ducând coafura la nivel de artă. 

Există mai multe moduri de realizare a coafurilor, de la cele mai lejere până la cele mai sofisticate.

Cui se adresează Modulul de Spălat și Coafat

Modulul se adresează tuturor persoanelor care doresc să își întregească abilitățile existente și totodată să asimileze informații teoretice amănunțite și câteva trucuri utile fiecăruia dintre noi.

Conținutul cursului online.

Cursul conține o parte teoretică și practică. Partea practică este prezentată în format video, iar partea teoretică în format pdf.

Ce veți învăța:

Modul 1 : Spălat și Coafat

  • Noțiuni de igienă și măsuri de protecție
  • Pregătirea spațiului de lucru
  • Pregătirea clientei
  • Structura firului de păr
  • Tipuri de scalp
  • Beneficiile produselor de îngrijire a părului
  • Procedee pentru spălarea părului
  • Coafarea și aranjarea părului (Video)

Coafura reprezintă un anumit stil care ne definește și ne reflectă personalitatea. Coafura spune foarte multe despre noi, de aceea trebuie să fim foarte atenți și să avem grijă de păr. 

Pentru un aspect armonios, coafura trebuie să se potrivească cu ținuta aleasă, indiferent de ocazie. 

Despre lector Geta Sanda: 

Geta Sanda are peste 25 de ani de experiență în domeniu beauty, iar în anul 2005 a înființat prima școală de formare profesională din domeniul artelor înfrumusețării din vestul țării, în cadrul cărei au absolvit peste 4000 de elevi.Geta Sanda oferă cursanților un întreg univers dinamic dedicat artelor frumosului, o pasiune nicicând stinsă pentru estetic, pentru armonie, pentru ceea ce stârnește semenilor noștri încântare și admirație.  

Află prețul cursului

Cum poți comanda un curs online

Cum poți viziona un curs online cumpărat