Sandria logo acreditari

A title

Image Box text

Masterclass TERAPII ALTERNATIVE CU PRODUSE NATURISTE 

Masterclass Terapii alternative cu produse naturiste – măști, loțiuni tonice, cremă anti-aging. Masterclass-ul se adresează celor interesați să îşi consolideze, să îşi dezvolte şi să descopere noi tehnici de lucru si terapii alternative în cosmetica facială.

Tematică: 

 • Asimilarea unor notuni teoretice si practice cu privire la proprietatile produselor naturiste – masti, lotiuni tonice, crema anti-aging
 • Prepararea acestor produse cu aplicabilitate imediata si insusirea retetelor naturiste in cadrul masterclass-ului
 • Recunoașterea ingredientelor folosite în componența diverselor branduri cosmetice
 • Efectele compușilor chimici asupra fiecărui tip de ten
 • Recunoașterea produselor naturiste și utilizarea acestora
 • Avantaje si dezavantaje in utilizarea produselor cu compusi chimici (de exemplu: parabenii) versus naturiste
 • Prepararea câtorva produse naturiste – măști, loțiuni tonice, cremă anti-aging – pe care le putem aplica ulterior în tratamente personalizate
 • Insusirea retetelor produselor naturiste preparate in cadrul seminarului
Desfăşurare seminar: 2 zile, Intervalul orar: individualizat
 

Academia noastra pune la dispozitia fiecarui participant produsele necesare pentru a putea lucra si pune în practica tratamentul naturist cu masti, lotiuni tonice si crema anti-aging. 

Fiecare participant va primi formulele retetelor aplicate in cadrul seminarului.

In urma absolvirii masterclass-ului se elibereaza diploma de participare. Toate consumabilele şi accesoriile necesare sunt asigurate de academia noastră.

Seminarul are loc lunar iar înscrierile se fac la începutul fiecarei luni pentru luna în curs.

Noi suntem academie şi organizăm periodic cursuri şi masterclass-uri în domeniul artelor înfrumuseţării. Desigur că dumneavoastră veţi decide în funcţie de programul propriu, astfel că cel mai bine este să sunaţi la numerele de telefon afişate mai jos atunci când vă hotărâţi să urmaţi un curs sau un masterclass, pentru a vă comunica perioada în care încep următoarele serii. Noi facem înscrieri în permanenţă la sediul nostru, lucrăm şi individual şi vă aşteptăm cu drag să ne cunoaștem.

  Dacă doreşti să te înscrii la acest masterclass te rugăm să completezi acest formular:


  Te rugăm să completezi numele complet.


  Te rugăm să completezi o adresă de email validă pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.  Te rugăm să completezi un număr de telefon valid pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp posibil.